– Een belangrijke stap in de carrière van Jago Geerts –

3Action Sports Nutrition en het Belgische motorcrosstalent Jago Geerts gaan met onmiddellijke ingang een samenwerking/partnership aan met een lange termijn visie.

Yamaha Kemea Factory MX2 piloot Jago Geerts wordt hiermee de eerste professionele motorcrosser die een samenwerking/partnership weet te bekomen met 3Action Sports Nutrition. Het bedrijf met vestiging in Tessenderlo, België is wereldvermaard op het gebied van sportvoeding en inmiddels ver doorgedrongen in de wereld van top-en recreatiesporten.

3Action levert de bouwstenen aan atletes en atleten om hun sportieve doelen op een effeciënte manier te bereiken.

Jago Geerts: Ik ben ontzettend verheugd dat 3Action Sports Nutrition gelooft in mijn talenten als motorcrosser. Samen met mijn fysiek trainer, voormalig Grand Prix rijder Dirk Geukens, kreeg ik tijdens een verhelderende toelichting van hun producten meer inzichten in de aanlevering van energie, het voorkomen van krampen en spiervermoeidheid en het hydrateren van mijn lichaam. Tijdens de eerste internationale wedstrijden en trainingen ben ik de aangewezen producten van 3Action aan het uittesten in echte wedstrijdomstandigheden en/of simulaties. Na enkele weken volgt er een evaluatie met de wetenschappers die verbonden zijn aan 3Action om te zien welke producten en hoeveelheden bij mij als motorcrosser de beste resultaten opleveren. Als wij dit optimaal hebben uitgezocht zal er in de webshop van 3Action een MOTORCROSS BOX te bestellen zijn met alle producten die mij als Factory Motorcrosser helpen om in 2019 een flinke stap voorwaarts te zetten in mijn carrière als top motorcrosser. Professionele of recreatieve beoefenaars van de motocross sport , maar ook alle andere sportievelingen die op de website www.3actionsportsnutrition.com bestellen en de code JAGO19 ingeven genieten van 10% korting op de bestelling.

Dirk Geukens: Ook al kwam mijn loopbaan als Grand Prix piloot in 1997 tot een einde toch ben ik helemaal mee met de evolutie en impact van sportvoeding en supplementen die kunnen bijdragen aan het herstel van het lichaam van een atlete of atleet. Voor Jago is deze samenwerking/partnership met 3Action een zegen want op het niveau waar hij zich nu bevindt, worden de verschillen gemaakt met slechts kleine percentages. 3Action Sports Nutrition heeft de producten en kennis in huis om hem als topatleet met enkele procenten beter te maken, een wereld van verschil als het op winnen aankomt. Jago mengde zich vorig jaar (zijn eerste seizoen als Yamaha Factory MX2 piloot) tussen de wereldtoppers. Met zijn tweede seizoen voor de boeg kan hij nog met kleine verbeteringen het verschil maken om door te stoten naar de absolute wereldtop. Rijtechniek, fysieke groei, mentale scherpte, mechanische verbeteringen en 3Action Sports Nutrition zijn de sleutels tot zijn succes in 2019 en de daaropvolgende jaren.

www.3actionsportsnutrition.com